Visie & Methoden

Visie & Methoden

Mensen maken de organisatie en het merk succesvol. Vanuit die gedachte is het logisch om te weten wie er allemaal deel uitmaken van de organisatie, wat hun profiel is, wat hen motiveert en hoe ze effectief samenwerken om organisatiedoelen te behalen. Naast weten hoe de organisatiesamenstelling nú is en wat er nodig is aan mensbeleid om succesvoller te worden, is het in een VUCA wereld steeds belangrijker om te weten hoe de organisatiesamenstelling dient te veranderen om stráks ook nog succesvol te zijn.

Het gebruik van data analyse over een organisatie mensen (workforce analytics) is een methode die ik in de afgelopen 10 jaar heb doorontwikkeld en bij veel organisaties heb ingezet. Workforce analytics stelt een organisatie in staat om gefundeerde keuzes te maken over strategie en mensbeleid. Gekoppeld aan de organisatiestrategie en cijfers over de externe arbeidsmarkt kan met behulp van workforce analytics zelfs voorspellingen worden gedaan over effecten van mensbeleid.

Geef mensen vervolgens de (digitale) HR instrumenten om zelf invulling te geven aan dit mensbeleid en er ontstaat een krachtige combinatie:

Met data gefundeerde en toekomstgerichte mensstrategie + instrumenten voor medewerkers om hier op eigen manier invulling aan te geven

Wilt u weten wat OrgVision voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op

Partners

OrgVision werkt samen met onder andere de volgende partners